Meniu Search
0
E-mail
Parola


cont nou

Introduceti adresa dvs de Email pe care o folositi pe AmaFashion.ro. In cateva momente veti primi un e-mail cu instructiuni pentru resetarea parolei.



Inapoi la formularul de login
Daca aveti cont de Facebook puteti sa va logati pe Ama Fashion facand click pe acest buton

COSUL MEU
Inca 0 produse in cos
LOGIN CREARE CONT
TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile

Politica de confidentialitate

Prezentare generala

Protectia datelor este de cea mai mare prioritate pentru noi. Utilizarea site-ului www.amafashion.ro este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, in cazul in care un subiect de date doreste sa realizeze o achizitie prin site-ul nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal poate deveni necesara. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista o baza legala pentru o astfel de prelucrare, obtinem in general consimtamantul persoanei vizate.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon al persoanei vizate, sunt intotdeauna in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale din 27 aprilie 2016 ("RPD") si in conformitate cu reglementarile specifice Romaniei privind protectia datelor. Prin intermediul acestei politici de protectie a datelor, dorim sa va informam cu privire la natura, scopul si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si le procesam. In plus, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, asupra drepturilor la care au dreptul.

 

Mai jos va oferim toate informatiile despre cum procesam datele personale, cum le securizam si cu cine le impartim. Daca aveti intrebari suplimentare despre cum va folosim datele personale, contactati-ne la urmatoarea adresa de e-mail: info@amafashion.ro.

 

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta

AMA FASHION este brandul societatii Comerciale SC ENDIM GRUP SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in Rm. Valcea, Strada Vasile Olanescu, nr.14, cod de identificare fiscala RO 22672738, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J38/1087/01.11.2007, avand deschis contul in lei RO 42 INGB 0000 9999 0464 0829 la ING Sebastian, capital social 200 lei.

Ama Fashion este inregistrata cu nr. 11648 la ANSPDCP.

Daca doriti sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul AMA Fashion cu protectia datelor la adresa de e-mail info@amafashion.ro sau prin curier la adresa Str. Sirenelor Nr.91, Demisol, Sector 5, Bucuersti – cu mentiunea: In atentia Responsabilului AMA Fashion cu protectia datelor.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Datele pe care le colectam de la dvs. se fac in urma acceptarii termenilor si conditiilor AMA Fashion. Insa dvs. aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti in functie de ce optiuni bifati in Cookies.


Astfel noi primim informatii de la dvs. atunci cand:

Crearea unui cont va va permite sa va accesati datele pe care le-ati furnizat, inclusiv istoricul cumparaturilor, si sa va folositi de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul de vanzare stabilit intre dvs. si AMA Fashion. Contractul este confirmat o data ce ati acceptat Termenii si conditiile AMA Fashion. 

In ambele cazul adresa dvs. de email va fi stocata sub conditii de inalta securitate la noi in baza de date insa oricand puteti retrage adresa dvs. de email contactand datele de mai sus sau facand click pe linkul "Dezabonare" pe care il trimitem in fiecare e-mail cu informatii comerciale. Retragerea adresei de email nu afecteaza in vreun fel corectitudinea procesarii datelor in perioada anterioara dezabonarii.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

Este obligatorie furnizarea datelor personale?

Este decizia dvs. daca doriti sa ne furnizati date personale si ce fel de date ne furnizati, dar vrem sa precizam faptul ca atunci cand faceti cumparaturi online pe www.amafashion.ro, furnizarea anumitor date va fi obligatorie pentru executarea contractului de vanzare, deoarece fara acestea nu vom putea procesa comanda.
In aczul in care nu doriti sa furnizati datele necesare finalizarii comenzii aceasta nu se va putea inregistra. 
Nu este obligatoriu sa va dati consimtamantul de a primi informatii comerciale la adresa de e-mail furnizata sau numarul de telefon furnizat pentru a realiza inregistra o comanda online pe www.amafashion.ro. Dar daca va dati consimtamantul, il puteti retrage oricand.

 

Care sunt scopurile si baza prelucrarii datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 

1. Pentru prestarea serviciilor AMA Fashion in beneficiul dvs. cum ar fi: 

Anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

 

2. Pentru Imbunatatirea navigarii pe site-ul AMA Fashion
Pentru a va oferi cea mai buna experienta de cumparare online avem nevoie sa putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de cumparator la noi pe site. Astel va putem invita sa completati chestionare de satisfactie dupa finalizarea unei comenzi ( chestionare trimise la adresa de email furnizata sau care apar pe www.amafashion.ro). 

 

3. In scopuri de marketing

Dorim sa imbunatatim si sa va oferim mereu cele mai bune sugestii de cumparare prin mesaje de marketing personalizate pe baza profilului dvs., a istoricului dvs. de cumparare sau si a navigarii pe www.amafashion.ro. Mesajele poti fi trimise pe adresa de email furnizata de dvs., SMS pe numarul de telefon furnizat sau de tip mobile push/webpush. Acestea vor contine informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Contul meu","Cosul meu/ Cart” sau sectiunea “Wishlist” sau ati aratat interes sa le achizitionati vizionandu-le pe www.amafashion.ro. Ne obligam ca aceaste informatii sa nu aiba efecte legale asupra dvs. si nici sa nu va afecteze similar intr-o masura semnificativa.

 

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem mesajele de tip marketing pe consimtamantul dvs. oferit in prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin debifarea optiunii "Abonare la newsletter" din pagina "Contul meu".  Ne puteti solicita oricand, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont pe www.amafashion.ro

Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii din cont sau stergerea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior stergerii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila ( in special contabila ) sau interesele noastre legitime o impun.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie pe care le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor. Folosim un nivel inalt de criptare a conexiunii HTTPS / SSL in conformitate cu cele mai bune practici. 

Pentru efectuarea platilor online folosim serviciile procesatorului Netopia Mobilpay. Orice informatii privitoare la plati online sunt criptate, securitate oferita de Netopia Mobilpay.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in special folosind retele publice, retele de tip WI-FI publice exista riscul ca navigarea dvs. sa nu fie complet sigura. Astfel exista riscul ca datele dvs. sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. In cazul acesta noi nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor dvs.

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din baza noastra de date si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

In conformitate cu GDPR, aveti acces la un numar de drepturi ce tin de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, cum ar fi:

  1. Dreptul de a cunoaste cum sunt prelucrate datele dvs. personale: daca aveti intrebari cu privire la modul cum procesam datele dvs., va recomandam sa ne contactati utilizand formularul de contact din pagina "Contact"  sau prin trimiterea unui email la info@amafashion.ro.
  2. Dreptul de a vizualiza si de a actualiza datele: intotdeauna veti avea acces la datele dvs. personale din contul dvs. creat pe www.amafashion.ro. Astfel puteti edita si actualiza datele furnizate anterior. Daca nu ati creat un cont pe www.amafashion.ro, sa ne contactati utilizand formularul de contact din pagina "Contact"  sau sa ne scrieti pe email la info@amafashion.ro. cu solicitarea de a va accesa datele. Astfel va vom oferi informatii despre datele dvs. si le vom actualiza la solicitarea dvs.
  3. In termenii stabiliti de GDPR, aveti, de asemenea, dreptul la:

 

 

Politica de utilizare Cookie-uri

 

Cookie-urile utilizate de AMA Fashion sunt sigure pentru orice device al utilizatorului. Nu este posibil ca virusii, alte programe nedorite sau programe software rau intentionate sa intre in device-urile utilizatorului. Aceste fisiere permit identificarea software-ului folosit de utilizator si ajustarea individuală a functionarii site-ului către fiecare utilizator. Cookie-urile contin, de obicei, numele domeniului din care provin, timpul de stocare al device-ului si valoarea atribuita.

Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi motiv pentru care dorim sa fim cat mai clari si transparenti cu privire la prelucarea si stocarea acestora. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la info@amafashion.ro.

 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre device-ul utilizatorului catre un server AMA Fashion sau catre un server al unei terte parti.

 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere sunt esentiale in principal pentru recunoasterea device-ului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii adaptate utilizatorilor, ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

 

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in device-ul utilizatorului pana la terminarea sesiunii. Cookie-urile fixe raman pe device-ul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de catre utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre AMA Fashion?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Puteti seta browser-ul dvs. pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

 

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta adaptata preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

 

Blocarea Cookie-urilor

Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea sa modificati setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru.
De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:

 

In cazul in care sunteti de acord cu aceste limitari si doriti sa blocati cookie-urile, urmati instructiunile de mai jos. 

Alegeti browser-ul tau din lista de mai jos : 

Microsoft Internet Explorer 9 (sistem de operare Windows 7)

Google Chrome

Safari

Mozilla Firefox

Setarile de mai sus sunt specifice fiecarui browser si AMA Fashion nu este responsabila pentru modul de functionare al acestora.